Hus & mark köp på Koh Maak
Är du intreserad av att köpa hus, mark eller resort eller bara hyra något för en längre period.

Vi kan vi hjälpa dig!
Vi har kunigt folk på plats som kan visa dig objekten som bott där i över 15 år och pratar svenska, thailändska, engelska och finska.
Din Hus Mäklare på Koh Chang


Hyr eller köp hus på Ko Chang?
Här ser du vad som finns på
Koh Chang
Koh Maak
Koh Kood
Koh Chang real estate tomter, hus

Ao Kao White Sand Beach Resort

Ao Kao White Sand Beach Resort
1200

Baan Chailay Resort

Baan Chailay Resort
1000

Baan Koh Mak Resort

Baan Koh Mak Resort
400

Bamboo Hideaway Resort

Bamboo Hideaway Resort
1500

Good Time Resort Koh Mak

Good Time Resort Koh Mak
3000

Koh Mak Buri Hut Natural Resort

Koh Mak Buri Hut Natural Resort
400

Koh Mak Cococape Resort

Koh Mak Cococape Resort
1000

Koh Mak Green View Resort

Koh Mak Green View Resort
500

Koh Mak Villa

Koh Mak Villa
2400

Kohmak Resort

Kohmak Resort
1000

Lazy Day The Resort

Lazy Day The Resort
2200

Makathanee Resort

Makathanee Resort
1500

Plubpla Kohmak Retreat

Plubpla Kohmak Retreat
1400

Rayang Island Resort

Rayang Island Resort
1700

The Cinnamon Art Resort And Spa

The Cinnamon Art Resort And Spa
3300


Koh Maak lugn ö med fina stränder

Koh Mak ön söder om Koh Chang
.
Ca 25 km söder om koh Chang ligger ön Koh Maak som är ett riktig paradis. På ön finns inga banker eller ATM maskiner än, bara några få små affärer men inte mycket mer. Från och med dec 2005 finns det elekricitet dygnet runt men tidigare år bröt man all ström på ön efter kl. 22.00. Ön har en skola för barnen som bor på ön och där finns nu också en polisstation och ett litet sjukhus som ligger mitt på ön. Koh Maak är en platt ö med en hel del odlade kokospalmer och gummiträd.
Stränderna som ligger på den östra sidan av ön är de bästa och finaste stränderna. Där ligger även de flesta resorterna med bungalows från 200 baht och uppåt


Alla hotellen på ön Koh Maak
Här kan du hitta över 20 hotell på ön Koh Maak: Resort och hotell på ön Koh Maak
Öarna runt Koh Maak

Koh Rayang en privat ö som ligger cirka 1 km från koh Maak. På ön finns det bara ett litet resort med bungalows och det kostar 30 baht att gå iland på ön. Från Holiday resort kan man för ungefär 100 baht ta sig till ön med båt. Ön är underbart vacker men mycket liten finns bra en strand på ön.
Här kan du boka rum på ön Boka bungalows på Rayang Island Resort


Koh Kham
koh kham island
Koh Kham en privat ö cirka 1 km norr om koh maak. Det finns en liten resort på ön vid namn "Koh Kham resort" Ön är känd för sina svarta lava stenar som sticker upp ur den fina vita sandstranden.

Vad gör man på koh Mak?
Strand på ön Koh Maak Mak
På ön råder ett stilla lugn mestadels tack vare att där inte finns några barer eller diskotek. Ön har cirka 15 små resorter så det är det perfekta stället för den som söker den fridfulla stämningen och idylliska miljön. De flesta som kommer till ön vill ha en natur upplevelse eller bara komma bort från stressen. På ön passar det utmärkt att bara ta det lugnt, bada, läsa en bok och bara koppla av. Som ett perfekt avslut på dagen kan man äta en god middag i solnedgången för att sen ta en öl och titta på stjärnorna.

View point
View from koh mak villa
View point från Koh Maak Villa.
Koh Maak är en platt ö men Koh Maak Villa.


Gummi på tork
robber tree gummi träd
På Koh Maak framställs mycket gummi och kokos produkter. För 100 år sedan höggs mycket av skogen ner för att breda plats för kokosnöts odlingar på ön, men nu är det dock inte så lönsamt med kokosnötter så det blir nu mest gummiträd som planteras på ön.
På kvällen efter solnedgången så rinner gummiträdets saft ur stammen ner i en liten behållare. För ett kilogram gummi får man ca. 70 Baht och för en kokosnöt får man bara 4 Baht och dessa prisskillnader har varit detsamma i 30 år. Gummi hänger så här på tork i minst 2 dagar före försäljning.


Trä bil från Koh Maak i Thailand
Wood car
Bilen på bilden är byggd på Koh Maak och det är en gammal pickup som fått ett nytt och fräschare skal i trä.
I bakgrunden syns den nya piren som skall vara klar till hösten 2006. I trat bygger de också en ny pir, 20 km söder om stan för att förkorta resorna med båt till öarna koh kood och koh maak. Med den nya piren i Ban Laem Sok blir restiden cirka en timme kortare än från nuvarande piren Laem Ngop. Se kartan över Trat
Hyra av moped i ett dygn kostar ca. 300 - 400 Baht, i vissa fall är det lite dyrare än på Koh Chang. På en dag hinner man se det mesta på ön just för att den är så liten. Det är förbjudet för turister att ta med bilen till ön, det är endast de bofasta på ön som får ta med sina egna bilar. Det är därför inte så många bilar på ön. Tror dom inte är mycket fler är 15 stycken nu 2009.Diving

Koh Makk är en mycket fin ö som blev känd

Dom fina tropiska öarna söder om Koh Chang

Bilden ovan är från grannön till Koh Maak ca 1 km öster om Rayang island. Se Rayang resort
Söder om Koh Chang finns många fina öar att ta båten till. Öarna om Koh Chang har mycket klart och fint vatten som passar dykare och snorklade. Båtarna utgår från Bang Bao fiskebyn. Från norr kommer först ön Koh Wai, Koh Maak och sist sen större ön Koh Kood längst ner i söder 30 km söder om Koh Chang. Vattnet blir klarade ju mer söder om Koh Chang men kommer vilket lockar snorklare och dykare hit. Det finns många fler öar än dom med det är dom öar som man kan bo på som har hotell rum och är lite större.

Koh Wai vacker liten ö tar cirka en timme med båt, finns två resort på ön som har bungalow för uthyrning en låg strandard och sen lite finare. Runt ön finns det mycket bra snorkel vatten.

Koh Lao Ya 10 km från Bang Bao och 3 km från Long Beach på södra Koh Chang.

Ön Koh Lao Ya är en av Koh Changs finaste små grann öar här finns ett litet fint resort som har helpension för ca 5000 Baht för ett rum för två ligger bra 3 km från Long beach där nya tree house finns. Kommer bilder och fakta om ön snart.


Annonsera på KohChang.se
Du får bästa annonsplatsen här


Koh Chang Bloggen


Gratis BakgrundsBilder till din dator!
Här kommer några fina bilder från provinsen Kanchanaburi. Fler bilder kommer under 2010.
Mer om väder på Koh Chang
Bangkok karta med hotell

Hitta hotellen i Bangkok på vår nya karta
Bangkok är 7 gånger större än Stockholm och har många hotell så att hitta vad man ska bo har inte vart så lätt alltid men med vår nya karta så är det mycket enklare att hitta hotellen.
Här hittar du nya kartan över Bangkok. För den som vill shoppa runt i Bangkoks varuhus kan vi rekommendera sidan om Bangkoks varuhus. Lycka till.. Vad tycker du om ön?
Vi på KohChang.se söker resenärer som vart på ön, öarna runt Koh Chang och som vill skriva Reseberättelse. Maila oss för mer information.
info @ kohchang.se


Mejla sidan till någon
Skicka sidan till en vän >>

Långtidsboende i Thailand
Långtidsboende en månad eller mer i Thailand till förmånliga priser.

Populäraste hotellen Boka sista minuten Hotell i hela Thailand

  Hotell i Thailand
Bangkok Hotell
Koh Samui Hotell
Phuket Hotell
Krabi Hotell
Pattaya Hotell
Chiang Mai Hotell
Hua Hin Hotell
Koh Tao Hotell
Koh Phangan Hotell

  Populära öar i Thailand
Koh Tao
Koh Phangan
Koh Samui resort
Koh Phi Phi - Krabi
Koh Lanta - Krabi
Koh Hai - Krabi
Koh Mook - Trang
Koh Kradan - Trang
Koh Sukorn - Trang
Koh Lipe - Satun Nytt
 
 Holiday BeachKoh Chang kartor | Dykning på Koh Chang | Hotell att boka på Koh Chang | sitemap | Hua Hin | Thailand Karta | Koh Samui | Koh Tao | Koh Phangan

Koh Lipe hotell | Krabi Ao Nang hotell | Koh Samui hotell | Phuket i Thailand | Bilder från Thailand | Thai Restauranger | Thailand Hotell | Bangkok hotell
© 2010 kohchang.se | www.kohchang.se | skicka e-post | Tid i Thailand: