Hus & mark köp på Koh Chang
Är du intreserad av att köpa hus, mark eller resort eller bara hyra något för en längre period.

Vi kan vi hjälpa dig!
Vi har kunigt folk på plats som kan visa dig objekten som bott där i över 15 år och pratar svenska, thailändska, engelska och finska.
Din Hus Mäklare på Koh Chang


Hyr eller köp hus på Ko Chang?
Här ser du vad som finns på
Koh Chang
Koh Maak
Koh Kood
Koh Chang real estate tomter, hus


Analay Resort

Analay Resort
1400

Away Resort

Away Resort
1500

Captain Hook Resort

Captain Hook Resort
4700

Dusita Resort, Koh Kood

Dusita Resort, Koh Kood
900

Hindard Resort Koh Kood

Hindard Resort Koh Kood
2000

Holiday Cottage Koh Kood Resort

Holiday Cottage Koh Kood Resort
1600

Klong Chao Resort


Klong Chao Resort
500

Klong Hin Beach Resort

Klong Hin Beach Resort
1700

Ko Kut Ao Phrao Beach Resort

Ko Kut Ao Phrao Beach Resort
2200

Koh Kood Ao Noi Resort

Koh Kood Ao Noi Resort
1200

Koh Kood Beach Resort

Koh Kood Beach Resort
2100

Koh Kood Cabana Resort

Koh Kood Cabana Resort
3500

Koh Kood Coral Beach Resort

Koh Kood Coral Beach Resort
4000

Koh Kood Fareast Resort

Koh Kood Fareast Resort
500

Koh Kood Fuenglada House

Koh Kood Fuenglada House


Koh Kood Peter Pan Resort

Koh Kood Peter Pan Resort
1500

Kohkood Neverland Beach Resort

Kohkood Neverland Beach Resort
1600

S Beach Resort, Koh Kood

S Beach Resort, Koh Kood
1800

Shantaa Koh Kood

Shantaa Koh Kood
3000

Siam Beach Koh Kood

Siam Beach Koh Kood
800

Soneva Kiri By Six Senses

Soneva Kiri By Six Senses
46000

Suanya Kohkood Resort & Spa

Suanya Kohkood Resort & Spa
2000

The Beach Natural Resort


The Beach Natural Resort
1200Koh Kood några av dom finaste stränderna i Thailand
Koh Kood cabana
Koh Kood ön söder om Koh Chang.
Paradiset är nära 30 km söder om Koh Chang och 40 km från Kambodja ligger det en ö vid namn Koh Kood som också stavas koh kut i bland men det är samma ö. Ön är 22,5 km lång och cirka 8 km bred och näst största ön i Koh Chang arkipelagen.

Stränderna på västra sidan är det bästa på ön och är otroligt fina efter som ön är relatift ny för turister och har i dag få restort och inga stora hotell.
Båttrafiken till ön har också vart mycket sparsam efter som det inte bor så många på ön cirka 1500 och många av dom är fattiga fiskare som bor på östra sidan av ön i den villa fiskebyn Ao Salat, Koh Kood är en oexploaterad ön med bra några få bungalows.

Banker, ATM och 7-Eleven finns inte på ön så man får planera lite när man reser till ön.

Och vägarna på ön är också mycket dåliga det är nästan som ko-stigar men det finns en ny betongväg från västra sidan nu över till den lilla byn Ao Salat.

Koh Kood är inte någon bra ö för er som har riktigt små barn resorten har oftast ingen pool och sjukvården är begränsad på dessa små öar i Thailand men ett mindre sjukhus finns på och en liten fin skola också i trä ser ut som en skola från 1800 talet. Bild här


Bang Bao Beach eller Siam Beach på Koh Kood
Koh Kood Siam Beach
Bilden ovan är tagen vid Bang Bao Beach där ligger två fina resort ett av dom är Siam Beach resort ett lungt fint och ställe som har några billiga bungalows med fläkt som ligger på den underbara stranden en natt kostade 500 Baht i mars 2006. På samma strand ligger The Beach Natural Resort Koh Kood boendet är något dyrare där, båda resorten har BBQ på kvällen efter 18.00.
Runt Bang Bao Beach vattnet i viken är otroligt klart och fint ett av det bästa i Thailand tycker jag. Bild från Siam Beach Resort Här kan du Boka: Siam Beach Koh Kood


Koh Kood buy night

Solnedgång på Koh Kood Siam bay kan vara mycket fin att titta på och det är nästan det enda som finns att göra också när skymningen kommer. Man kan också få en guidad tur upp till gummi plantagen sen på ön för att se hur dom tappar träden på dess kåda som senare blir latex natur gummi som dom säljer vildare.


Båtar och kommunikationer till Koh Kood
speed boat speedboat
Med speedboat från "Ban Laem Sok" till Koh Kood tar det bara en timme från den nya piren 20 km söder om Trat stad ( Se kartan ) och ca 20 minuter till Koh Maak och kostar 500 Baht från Ban Laem Sok och 300 Baht från Koh Maak.

Slow boat fiskebåt
Den Gamla fiske båtarna går ca Kl 13.00 från Laem Sok till Koh Kood dagligen men den tar ca 3 timmar till Koh Kood men är mycket billigare än en Speedboat ca 100 Baht per person.

Det finns flera båtar som går från Bang Bao pier på södra delen av Koh Chang under högsäsongen, Fråga på ditt hotell på koh Koh Chang om tiderna för dom ändras för varje säsong och är också väderberoende om det är höga vågor men det är det oftast bara mellen Maj till Oktober.


Koh Kood Diving
Koh Kood har många bra sorkelställen som man enkelt når från stränderna utan båt. Runt ön finns många fina kolallrev och ett rikt marint djurliv i det klara vattnet. Vid en snorkling vi gjorde i Mars 2006 såg vi bland annat Murena, stonefish, bläckfisk och mycket andra fina fiskar så åker du till Koh Kood så är det ett måste att snorkla eller dyka runt ön. Koh kood har högvatten i November och December då är det extra mycket fisk runt ön detta är också den tiden på året som fisket på ön är som bäst.

Ao Yai Kerd is the most beautiful beach on the Ko Kood of long white sand beach about 800 meters length as half circle shape.


Välkommen till en av thailands finste öar Koh Chang

Koh Chang är en mycket fin ö som blev känd ibland backpackers redan på 70-talet. Dom upptäckte charmen med denna tropiska p


Bang Bao en liten fiskeby på södra delen av ön som har mycket

Bang Bao har i dag en ny pir cirka 700 meter lång på pålar här finns det några mysiga restauranger och små hotell (guest house) och några små charmiga affärer för den som vill shoppa hantverk.
På morgonen runt 8.00 tiden går det flesta båtar till öarna söder om Bang Bao (Koh Wai, Koh Maak och Koh Kood). Boka båt dagen före för ibland kan det vara fullt på båtarna. Boka ring eller fråga på ditt hotell eller resort om båt-turerna. Det finns många ställen på ön om säljer biljeter till det olika båtarna och andra utflyker. Vi rekommenderar att testa en snorkling tur

Koh Kood (Koh Kut) den näst största ön i arkipelagen och men mest okända ön också men mycket har hänt dom senaste åren och ön besöks nu även av många barnfamiljer idag. Med speedbåt tar det 1 timme och cirka 1,5 timmar med nya express färjan till ön. Båtarna går varje dag i veckan under högsäsong. Nu har vi rum att boka på ön för första gången. Läs mer om ön Koh Kood här


Nya resort på Koh Maak och Koh Kood.

Nu har vi också några nya resort att erbjuda på öarna Koh Maak (9 stycken) och Koh Kood med hela 18 resort nu.
Båda öarna ligger söder om Koh Chang och är som ett paradis i paradiset för dom är vänligen värda ett besök om du vill njuta av riktig pärla i Thailand.
Annonsera på KohChang.se
Du får bästa annonsplatsen här


Koh Chang Bloggen


Billigt Flyg till Thailand
Boka flyg till Thailand till bästa pris med ThailandResor.se
Gratis BakgrundsBilder till din dator!
Här kommer några fina bilder från provinsen Kanchanaburi. Fler bilder kommer under 2010.Mer om väder på Koh Chang
Bangkok karta med hotell

Hitta hotellen i Bangkok på vår nya karta
Bangkok är 7 gånger större än Stockholm och har många hotell så att hitta vad man ska bo har inte vart så lätt alltid men med vår nya karta så är det mycket enklare att hitta hotellen.
Här hittar du nya kartan över Bangkok. För den som vill shoppa runt i Bangkoks varuhus kan vi rekommendera sidan om Bangkoks varuhus. Lycka till.. Vad tycker du om ön?
Vi på KohChang.se söker resenärer som vart på ön, öarna runt Koh Chang och som vill skriva Reseberättelse. Maila oss för mer information.
info @ kohchang.se


Mejla sidan till någon
Skicka sidan till en vän >>

Långtidsboende i Thailand
Långtidsboende en månad eller mer i Thailand till förmånliga priser.

Populäraste hotellen Boka sista minuten Hotell i hela Thailand

  Hotell i Thailand
Bangkok Hotell
Koh Samui Hotell
Phuket Hotell
Krabi Hotell
Pattaya Hotell
Chiang Mai Hotell
Hua Hin Hotell
Koh Tao Hotell
Koh Phangan Hotell

  Populära öar i Thailand
Koh Tao
Koh Phangan
Koh Samui resort
Koh Phi Phi - Krabi
Koh Lanta - Krabi
Koh Hai - Krabi
Koh Mook - Trang
Koh Kradan - Trang
Koh Sukorn - Trang
Koh Lipe - Satun Nytt
 
 
KohChang.se
har Google Pagerank
Koh Chang kartor | Dykning på Koh Chang | Hotell att boka på Koh Chang | sitemap | Hua Hin | Thailand Karta | Koh Samui | Koh Tao | Koh Phangan

Koh Lipe hotell | Krabi Ao Nang hotell | Koh Samui hotell | Phuket i Thailand | Bilder från Thailand | Thai Restauranger | Thailand Hotell | Bangkok hotell
© 2010 kohchang.se | www.kohchang.se | skicka e-post | Tid i Thailand: